De club gaat nooit meer uit mijn hart

De club gaat nooit meer uit mijn hart
Foto: Telstar 1963 NV facebook

Met ingang van het nieuwe seizoen, 1 juli a.s., zal commercieel directeur Steef Hammerstein geen onderdeel meer uitmaken ven de Telstar organisatie. Na 11 seizoenen komt er eind aan een periode waarin Steef ziel en zaligheid gaf aan de club in Velsen – Zuid. Steef blijft als penningmeester van de Groene Leeuwen verbonden aan de club. De stichting die als algeheel doel heeft meerdere initiatieven ontwikkelen die het Stadion van Telstar energie neutraal maken.

De afgelopen periode is er gewerkt aan een nieuwe organisatie met een andere wijze van aanpak van de commerciële mogelijkheden. Natascha van Grinsven-Admiraal zal daarin de commerciële richting verder inhoud en kleur gaan geven. Zij is inmiddels 2 seizoenen actief bij Telstar en heeft zich onder de vleugels van Steef kunnen inwerken en inleven in deze uitdagende job.

Daarnaast heeft de club er voor gekozen om voor de echte uitdagingen, shirt- en stadionnaam sponsor, een externe partij in de armen te nemen. Het belangrijkste is dat Telstar, ook in deze moeilijke corona periode, vast kan blijven houden aan haar doelstellingen die goed vastliggen in het beleidsplan “Stip aan de Horizon” dat door Steef Hammerstein in samenwerking met verschillende in en externe partijen is opgezet.

Pieter de Waard beschrijft zijn samenwerking met de scheidend commercieel directeur op geheel eigen wijze. “Als ik terugkijk op de afgelopen 11 seizoenen, en dan indachtig het gezegde “zonder wrijving geen glans” dan geef ik in één zin aan hoe onze relatie was. Als Steef trok dan hing ik aan de rem, en als ik trok dan hing Steef aan de rem. Meestal won Steef en dat heeft ons mede gebracht waar de club nu staat.”

Dat Steef ook met enige trots kan terugkijken op de achterliggende elf seizoenen moge duidelijk zijn. Een bekend gezicht in heel de regio en prachtige deals voor de club zullen ook de komende seizoenen Telstar grote voordelen bezorgen. Steef stond bekend om zijn creatieve en vernieuwende aanpak. Het zorgde voor hervormingen binnen de club en een nieuwe kijk op sponsoring. Het leverde Steef veel lof op.

tekst en foto Telstar 1963 NV