Campagne Ik eet lokaal steunt de horeca

Campagne Ik eet lokaal steunt de horeca
© RTV Seaport /PR

De campagne Ik koop lokaal, die vrijwel direct na de invoering van de strengere coronamaatregelen op 15 maart door de gemeente Velsen en citymarketing werd gelanceerd, krijgt een vervolg.

,,Nu de restaurants en terrassen per 1 juni na ruim twee maanden waarschijnlijk weer open mogen, verdient de horeca een extra steuntje in de rug”, aldus wethouder Jeroen Verwoort. ,,Dat doen we met een nieuwe slogan: Ik eet lokaal in een restaurant of op een terras van hier.

In de coronacrisis is het belangrijk om je geld in de buurt uit te geven. Met deze campagne, die vanaf begin juni overal in Velsen zichtbaar is, dragen we een steentje bij aan het versterken van dat besef.” In overleg met Koninklijke Horeca Nederland afdeling Velsen wordt bekeken hoe ondernemers van aanvullend campagnemateriaal kunnen worden voorzien.