Burgemeester Dales sluit twee IJmuidense panden

Burgemeester Dales sluit twee IJmuidense panden
Foto RTV Seaport/PR

Op 27 maart 2020 troffen medewerkers van de politie in een leegstaand bedrijfspand aan de Kromhoutstraat een hennep-/stekkenkwekerij aan en is daar later ook munitie aangetroffen. Op 6 april 2020 werd in een woning aan de Kennemerlaan een hennepkwekerij aangetroffen.

We tolereren in Velsen geen productie van en illegale handel in drugs. Burgemeester Dales sluit daarom vandaag de woning waar de hennepkwekerij is aangetroffen voor de duur van twee maanden op grond van artikel 13b Opiumwet. Dat betekent dat tot dinsdag 14 juli om 10:00 uur niemand de woning mag betreden.

Het bedrijfspand aan de Kromhoutstraat, waar de handelshoeveelheid drugs is aangetroffen wordt voor de duur van zes maanden gesloten op grond van artikel 13b Opiumwet.

“Ik vind het van groot belang dat we deze vorm van criminaliteit opsporen en aanpakken. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. Daarom roep ik alle inwoners van Velsen op om bij de politie te melden als u signalen heeft dat in uw buurt drugs verhandeld worden of een hennepkwekerij of drugslaboratorium aanwezig zijn”, aldus burgemeester Frank Dales.
Melden kan via de gewone nummers van de politie (0900-8844 of bij spoed 112), maar ook via Meld Misdaad Anoniem ( 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl).

%d bloggers liken dit: