Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 28 april

Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 28 april
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 28 april werd het live-radioprogramma Home Alone uitgezonden. Het programma wordt gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs en wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen voor mensen die aan huis gebonden zijn.

Behalve muziek is tijdens het eerste uur gebeld met Nelda Steffens. Zij is namens Zorgbalans lid van het Sociaal Wijkteam en gaf aan waarvoor mensen contact kunnen leggen met deze organisatie

Tijdens het tweede uur kwam Ans Keet coördinator van Wonenplus Velsen aan het woord. Bij deze organisatie kunnen mensen terecht voor hulp bij allerlei zaken. Op de website www.wonenplusvelsen.nl staat alle informatie en kunnen mensen zich aanmelden.

Als laatste werd gebeld met Karin Wilmink. Zij vertelt vanaf woensdag 29 april dagelijks op de televisie om 9 en 17 uur een verhaaltje voor de allerkleinsten tussen 2 en 4 jaar. Te zien op de tv via Ziggokanaal 40 en via deze website live-tv.

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur.

En is terug te luisteren via de bijgaande link.