Kom in actie voor hulp via BUUV IJmond

Kom in actie voor hulp via BUUV IJmond

Oudere en kwetsbare mensen hebben het op dit moment zwaar. Maar ook mensen die werken in de zorg, bij de politie, in supermarkten en in andere ondersteunende beroepen kunnen extra hulp gebruiken. Via BUUV kun je andere bewoners ontmoeten en elkaar helpen dus om hulp vragen maar ook hulp aanbieden. Denk hierbij aan het bellen van ouderen die nu geen bezoek krijgen. Het spelen van een digitaal potje schaken met iemand in quarantaine of boodschappen doen voor de buurvrouw.

BUUV verzamelt alle vraag en aanbod op één plek: hulp vragen en aanbieden is gratis voor maatschappelijke organisaties en particulieren.
BUUV is voor Velsenaren te bereiken via:
Website: www.ijmond.buuv.nu
Mail : info@ijmond.buuv.nu
Of bel met het meldpunt van Stichting Welzijn Velsen: 0255 726 114