Nieuw radioprogramma ‘Radio Home Alone’

Nieuw radioprogramma ‘Radio Home Alone’
Foto RTV Seaport/PR

Op dinsdagmiddag 21 april om 14 uur gaat een nieuw radioprogramma ‘Radio Home Alone’ op RTV Seaport van start. Omdat veel mensen aan huis zijn gebonden en daardoor soms weinig sociale contacten hebben heeft Stichting Welzijn Velsen in samenwerking met de lokale omroep het initiatief genomen voor een gezellig informatief programma.

Tijdens het programma dat tot 16 uur duurt worden interviews gehouden met mensen die werken in de zorg maar ook met vrijwilligers van buurthuis de Brulboei die hun steentje in deze moeilijke tijd bijdragen. Verder worden interviews gehouden met personen die initiatieven nemen om deze tijd goed door te komen.

Luisteraars kunnen een verzoeknummer aanvragen via nieuws@rtvseaport.nl en tijdens het programma via telefoonnummer 0255-577922.
Op woensdagavond van 19 tot 21 uur krijgt het radioprogramma een vervolg. Op dat tijdstip wordt een speciale editie van het programma GeerAkkoord uitgezonden. Ook dan kunnen mensen een verzoeknummer aanvragen en hun verhaal doen.

Uitzending
dinsdagmiddag van 14-16 uur: (herhaling donderdag van 10-12 uur)
Woensdagavond van 19-21 uur: (herhaling vrijdag van 14-16 uur)
Op de radio via kabel en FM 107.8 en via internet www.rtvseaport.nl/live-radio

%d bloggers liken dit: