NieuwsPunt.-10 februari

NieuwsPunt.-10 februari
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond vandaag gepresenteerd door Willem van Deventer en Netty Struijs.

Als eerste kwam Gerardo Eijbersen aan het woord met een uitgebreide toelichting en tips over de Uit-agenda. Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord vertelde dat de weg door het Van Poptaplantsoen geopend is voor het verkeer. Dit gedeelte vormt een onderdeel van de herinrichting van de Kennemerlaan, die als alles volgens plan verloopt voor het grootste deel voor het zomerfestival afgerond zal zijn.

Het eerste uur werd afgesloten met een inspirerend interview Rogier van Luyken, de impresario van het theaterstuk The Rod Stewart Story, die op woensdag 26 februari in de Stadsschouwburg wordt opgevoerd.

Tijdens het tweede uur nodigde Alex van der Molen namens wijkplatform Zee- en Duinwijk alle inwoners van Zee-en Duinwijk uit voor een kennismaking met de twee wijkagenten donderdagavond in het dienstencentrum. Voor de pauze wordt aandacht besteed aan de nationale politie. Na de pauze komen de twee wijkagenten aan het woord.

Gertjan Huijbens gaf uitleg over de agenda van de vijf raadsessie die donderdag plaatsvinden in het gemeentehuis zoals het startdocument dat opgesteld gaat worden voor het hergebruik van het Missiehuis in Driehuis. De complete agenda met stukken is te vinden op de website van de gemeente Velsen

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur.