Nog één keer de kans COV IJmuiden te horen

Nog één keer de kans COV IJmuiden te horen
© Foto RTV Seaport/PR

Vrijdag 22 november zal de COV “IJMUIDEN” haar traditionele najaarsconcert geven. Dit is op 22 november om 20 uur in de Nieuwe Kerk, Kanaalstraat. Er worden werken van Karl Jenkins en John Rutter uitgevoerd.

Als eerste het werk ‘Sacred Songs’. U zult delen uit Stabat Mater, Requiem en The Armed Man en a Mass for peace horen. Daarna zal het Magnificat van John Rutter worden uitgevoerd. De muziek bevat elementen van Latijns-Amerikaanse muziek.

Verder werken mee: Martha Bosch – sopraan; Jeroen Koopman – orgel; Het Promenade Orkest.

Tot slot moeten wij helaas meedelen dat dit het laatste concert is dat de COV “IJmuiden”. Het teruglopende ledenaantal, het vertrek van onze dirigent, de daarmee samenhangende vermindering van de inkomsten en de steeds stijgende kosten maken het niet meer mogelijk om concerten te organiseren.

Kaartverkoop bij Tineke Zwanenburg tel. 0255 525 693 en Joke Spruit tel. 0251 211 612, of via e-mail: kaartverkoop@cov-ijmuiden.nl