Filmavond voor vrouwen: A Star is born

Filmavond voor vrouwen: A Star is born
© RTV Seaport / PR

In Buurthuis De Brulboei kunt u woensdag 13 november om 20.00 uur de Filmavond voor vrouwen meemaken, nu met A star is born. De veelbesproken film met een hoofdrol voor Lady Gaga, die de sterren van de hemel speelt. 

Countryzanger Jackson Maine (Bradley Cooper) is onder de indruk als hij op een avond beginnend zangeres Ally (Lady Gaga) hoort zingen in een bar. De liefde tussen Ally en Maine groeit en hij helpt haar op weg in haar muzikale carrière, terwijl zijn eigen leven langzaam uit elkaar valt door zijn alcohol- en drugsverslaving.

Kaarten à 3,00 euro zijn verkrijgbaar aan de zaal. Meer weten? Bel 0255 510652 Buurthuis De Brulboei, Kanaalstraat 166, IJmuiden. Zie ook www.welzijnvelsen.nl