Kennismaking met energiecoaches

Kennismaking met energiecoaches
Foto RTV Seaport/PR

Voor inwoners van Velsen die hun woning energiezuiniger willen maken biedt lokale duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen laagdrempelige en effectieve hulp aan. Er zijn de afgelopen maanden in totaal 20 gemotiveerde inwoners opgeleid tot energiecoach. Om kennis te maken met de energiecoaches, organiseert duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen op dinsdagavond 19 november a.s. een inloopavond in het Pieter Vermeulenmuseum in Driehuis.

Verder adviseert Energiek Velsen tot eind 2019 kosteloos de leden me hun kennis, een stappenplan en tips.
Martijn Mewe, voorzitter van Energiek Velsen: “Wij zijn een coöperatie van en voor Velsenaren. Wij willen vanuit onze missie dat veel mensen op weg geholpen worden in de zoektocht naar het verduurzamen van hun woning.

Door financiële steun van de gemeente Velsen en de provincie Noord-Holland kunnen wij dit gratis aanbod doen. Wel moet men lid zijn van onze coöperatie. Ook mensen die dat nog niet zijn maar dat nu worden, kunnen gebruik maken van dit aanbod”

Meer informatie op www.energiekvelsen.nl.