José Huijbens in radioprogramma NieuwsPunt

José Huijbens in radioprogramma NieuwsPunt
Foto RTV Seaport/PR

Glazenier José Huijbens is vanavond, maandag 4 november, te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 20 en 21 uur vertelt zij over de zoek- en puzzeltocht naar een historisch glas-in-lood raam dat zij in stukjes gekregen heeft. José is eigenaar van het bedrijf Lichtspel in Santpoort-Noord.

De zoektocht trok zelfs de aandacht van tv-zender SBS6, die er zondag aandacht aan besteedde in het programma Hart van Nederland.

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman en Emiel Webbe van de wijkplatforms IJmuiden-Noord en IJmuiden-Zuid en Gerardo Eijbersen van de VVV. En politiek verslaggever Gertjan Huijbens vertelt over de behandeling van de begroting door de gemeenteraad aanstaande donderdag 7 november.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.