Gedenkavond Westerveld

Gedenkavond Westerveld
© RTV Seaport / PR

Vrijdag 1 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld een gedenkavond. Van 18.30 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park een kaarsje op te steken.

Ook is er een sfeervolle wandelroute met troostrijke gedichten en wordt op verschillende plaatsen live muziek verzorgd. “We organiseren deze gedenkavond nu een aantal jaar en het wordt echt een traditie”, vertelt Carla Bosua, directeur van Westerveld. “We merken dat steeds meer mensen terugkomen en weer andere mensen meenemen. De saamhorigheid, maar ook de muziek, gedichten en het kaarslicht zorgen voor een bijzondere sfeer. Het betekent veel voor mensen, de avond biedt troost, en wij zijn erg dankbaar het weer te mogen organiseren”.

Tijdens de gedenkavond worden opnamen gemaakt voor het KRO-NCRV programma ‘Voor wie steek jij een kaarsje op’.