Steef Hammerstein vanavond in NieuwsPunt

Steef Hammerstein vanavond in NieuwsPunt
Foto RTV Seaport/PR

Commercieel directeur van Telstar Steef Hammerstein is vanavond, maandag 28 oktober, te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 19 en 21 uur vertelt hij over het reilen en zeilen van Telstar maar ook over zijn verleden met onder andere zwemvereniging VZV, Stormvogels en Unidos. Verder komt zijn plan uit 1997 aan de orde om bij zwembad de Heerenduinen een camping te ontwikkelen. Volgens Hammerstein behoort dat altijd nog tot de mogelijkheden.

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman en Emiel Webbe van de wijkplatforms IJmuiden-Noord en IJmuiden-Zuid en Gerardo Eijbersen van de VVV. En Gertjan Huijbens vertelt over de raadsbrede sessie van donderdag 16 oktober waarin de concept-begroting 2020 werd besproken door de fracties vooruitlopend op de behandeling in de raad op 7 november.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.