Oud-voorzitter RTV Seaport overleden

Oud-voorzitter RTV Seaport overleden
© RTV Seaport / PR

Vrijdag 11 oktober is de oud-voorzitter van RTV Seaport Jos Dunselman op 77-jarige leeftijd overleden.

Jos was een ‘doe’-voorzitter. Hij praatte niet te lang, maar ging tot actie over. Eer een van de vele vrijwilligers iets kon doen, had Jos het al geregeld of gedaan. Hij was een beminnelijke man die de lokale omroep een warm hart toedroeg. In januari 2011 heeft hij na vijf jaar de voorzittershamer overgegeven aan Roel Huisman.

Vanmiddag, woensdag 16 oktober, was de afscheidsdienst in de St. Engelmunduskerk in Driehuis. De druk bezochte dienst gaf zijn maatschappelijke betrokkenheid tijdens zijn leven goed aan. Zijn beide zoons begeleidden hem na de dienst naar het crematorium.

RTV Seaport wenst zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte voor de komende tijd.