Swingend feestje Bigband Seabreeze

Swingend feestje Bigband Seabreeze
Foto: RTV Seaport/PR

Bigband Seabreeze, onderdeel van de IJmuider Harmonie, organiseert zaterdaggavond 5 oktober een concert met medewerking van oud-leden. Elke liefhebber van Bigband swing uit Velsen en daarbuiten is van harte welkom voor dit gratis concert waar toppers van toen ten gehore worden gebracht. Afsluitend spelen alle leden een groot stuk speciaal gecomponeerd voor twee bigbands!

Sinds de oprichting 40 jaar geleden heeft de band zich ontwikkeld tot één van de avontuurlijkste amateur-bigbands, die jarenlang geleid werd door componist/arrangeur/dirigent Konrad Koselleck. Hij gebruikte de band met veel succes als proeftuin voor zijn composities en arrangementen. De band staat nu onder leiding van componist/arrangeur/dirigent Sebastian Ohm.

Het concert wordt gegeven in het gebouw van de IJmuider Harmonie aan de Tolsduinerlaan 12 tegenover de buitenvelden van Telstar in Velsen-Zuid. De zaal in om 19.30 uur geopend, het concert start om 20.00 uur.