Kinderboekenweek 2019 – Reis mee!

Kinderboekenweek 2019 – Reis mee!
© RTV Seaport / PR

Dit jaar staat de Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober) in het teken van vervoersmiddelen en het thema is Reis mee! Je gaat op reis in kinderboeken. Niet de bestemming, maar het vervoer erheen staat centraal.

Aan de hand van boekfragmenten, vouwopdrachten, puzzels en veel en veel meer kunnen kinderen de wonderlijke wereld van vervoersmiddelen ontdekken. Wie weet vinden ze zelf wel een heel nieuw voertuig uit!

Op 5 en 12 oktober  vanaf 10 uur  is het kinderboekenweekfeest in de Bieb. De ochtend begint met een voorstelling van de Jeugdtheaterschool van KunstForm en aansluitend zijn er verschillende activiteiten waaronder het biebspel en diverse workshops in het thema reizen  Meer informatie is te vinden op de website.