Doe mee met de Week van de Ontmoeting

Doe mee met de Week van de Ontmoeting
© RTV Seaport / PR
De gemeente is nieuwsgierig naar hoe mensen elkaar ontmoeten en waar mensen elkaar ontmoeten. Maar ook wat ontmoetingen voor hen betekenen en wat er anders of beter kan. Aan de hand van gesprekken wil de gemeente richting geven aan hoe wijken zo ingericht kunnen worden dat mensen elkaar makkelijk kunnen ontmoeten zonder al te veel belemmeringen. De gemeente wil dit- samen met inwoners, ondernemers en andere partijen – zo slim mogelijk organiseren.
In ‘ De week van de ontmoeting’ tussen maandag 23 en zondag 29 september gaan wethouders, raadsleden, ambtenaren, leden van de participatieraad, verschillende wijkorganisaties en inwoners als ‘ontmoetingsreizigers’ in gesprek met buurtbewoners. Eerst in IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid en Velserbroek. Volgend jaar in andere wijken vanVelsen.
Wilt u meedoen? U kunt zich tot 20 september aanmelden via ontmoetingen@velsen.nl