Manager Telstar Thuis in de Wijk stopt

Manager Telstar Thuis in de Wijk stopt

Na bijna tien jaar stopt Gertjan Huijbens als programmamanager van Telstar Thuis in de Wijk. Dat heeft het bestuur met een brief naar alle relaties bekend gemaakt, zo valt te lezen op de website van de maatschappelijke stichting.

Gertjan Huijbens was als kwartiermaker nauw betrokken bij de oprichting van Telstar Thuis in de Wijk in 2011 en zette in samenwerking met diverse partners diverse activiteiten en programma’s op, zoals de Telstar Street League, School’s cool en Playing for Success. Daarmee gaf hij voor een belangrijk deel invulling en structuur aan de maatschappelijke betrokkenheid van de Witte Leeuwen.

,,Wij willen Gertjan bedanken voor zijn grote betrokkenheid, bevlogenheid en inzet voor onze stichting”, zegt secretaris Jan Hinloopen namens het bestuur in de brief. ,,Wij zullen op een nog te bepalen datum op passende wijze afscheid van hem nemen.” Met zijn instituut Study Consultancy zal Huijbens in opdracht van Telstar Thuis in de Wijk nog wel het thuismentorprogramma School’s cool IJmond blijven uitvoeren.

Gertjan Huijbens is als redacteur, verslaggever en interviewer ook verbonden aan onze omroep, waarvoor hij onder andere het programma Raadsplein TV maakt. Deze werkzaamheden zal hij ook blijven voortzetten.