25 jaar Dance Valley

25 jaar Dance Valley
© RTV Seaport / PR
Dance Valley viert op zaterdag 10 augustus zijn 25ste verjaardag. Het heuvelachtige terrein bij de klimwand in Spaarnwoude, zo’n tien jaar geleden omgedoopt tot Velsen Valley, wordt ieder jaar getransformeerd tot een bonte verzamelplaats van liefhebbers van elektronische muziek.
Wethouder Jeroen Verwoort (Economische Zaken, Toerisme en Citymarketing) was namens de gemeente Velsen op bezoek om organisator Brian Bout van UDC  te feliciteren en een uniek plaatsnaambord te onthullen.
,,Dance Valley is niet meer weg te denken uit het brede aanbod aan evenementen in Velsen”, aldus Jeroen Verwoort. ,,De combinatie van het unieke terrein, een prachtig decor, de beste dj’s en duizenden festivalgangers van over de hele wereld zorgen ervoor dat Velsen al jaren op de kaart wordt gezet.
,,Ik voel me met Dance Valley enorm verbonden met het festivalterrein Velsen Valley . We zijn vereerd dat we  het hier al 25 jaar  mogen organiseren’’, aldus Brian Bout van UDC. ,, We zijn ook blij met de goede samenwerking met de gemeente Velsen.’’