Fotowedstrijd 20 jarige Omgevingsdienst

Fotowedstrijd 20 jarige Omgevingsdienst
Foto RTV Seaport

Dit jaar bestaat de Omgevingsdienst IJmond 20 jaar: Dit wordt gevierd met een fotowedstrijd met de titel “wat betekent milieu voor jou?” Stuur daarom uw mooiste milieufoto in via www.odijmond.nl/winnen

Omgevingsdienst IJmond bestaat dit jaar 20 jaar en bezig met het milieu in de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland. Veelal gaat het om controleren van wet- en regelgeving, vaak om duurzaamheid, maar altijd om te zorgen voor een schoon milieu en een veilige leefomgeving.

Stuur uw gekste, leukste, meest inspirerende of mooiste natuur-, milieu- of duurzaamheidsfoto in en maak kans op duurzame prijzen. Op de website www.odijmond.nl/winnen staan de spelregels en kan de foto ingestuurd worden.

De hoofdprijs is een infraroodscan van uw woning, door het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Andere prijzen zijn een lieveheersbeestjeshuis en een DIY insectenhotel, beschikbaar gesteld door NME Beverwijk en Heemskerk.

Jury
De inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit het Dagelijks bestuur van Omgevingsdienst IJmond, het Duurzaam Bouwloket en leden van inwonersinitiatieven als ECO Heemskerk.