Sven van Doorm terug bij Telstar

Telstar en Sven van Doorm zijn overeengekomen dat de middenvelder komend seizoen deel uit maakt van de selectie van de Witte Leeuwen. Van Doorm kwam vorig seizoen al uit voor Telstar. Sven van Doorm komt over van Vitesse.

Trainer Andries Jonker verwelkomt Sven van Doorm met open armen: “Sven heeft vorig seizoen al bewezen over de nodige kwaliteiten te beschikken. Op het moment dat bekend werd dat Sven zijn toekomst niet bij Vitesse zou liggen hebben wij direct kunnen handelen. Sven liet afgelopen week op de training zien het niveau van Telstar omhoog te brengen. Ik ben blij dat wij Sven hebben kunnen verleiden zijn wedstrijden voor Telstar te gaan spelen.”

Sven van Doorm werd in het seizoen 2018/2019 door Vitesse verhuurd aan Telstar. Bij Telstar kwam de middenvelder tot 26 optredens waarin hij een keer tot scoren kwam.