Uitslag ringsteken op pony, paard en brommer

Uitslag ringsteken op pony, paard en brommer
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Er was niet alleen ringsteken per fiets en scootmobiel, maar ook op een pony, paard en brommer. De uitslag van deze drie staan hieronder

Ringsteken op de Pony werd gewonnen door Wende Heeremans (11 jaar) met Safira, als tweede eindigde Brenda Morrien (18 jaar) met Bacardi en als laatste op het podium stond Myrthe Heeremans (15 jaar) met Roma. De prijs voor het schoonste geheel ging naar Luuk Zandvliet (11 jaar) met Elfje samen met zijn zusje Jade Zandvliet (9 jaar) met Sproedje. (Royals uit Spaarndam).

Bij ringsteken op het Paard haalde Levie Beumer (15 jaar) met Sparkling Happy de eerste plaats, op nummer twee gevolgd door Jennifer Schenk (31 jaar) met Apollo en de derde plaats haalde Chelsea Gerrits (11 jaar) met Titan binnen. De titel voor het schoonste geheel ging naar Romy van Dongen (11 jaar) met Farlon.

Ringsteken op de brommer sloot voor dit jaar het ringsteken evenement. Als nummer een eindigden De Panters (Anna en Marieke), BalR (Lars en Mees) legden beslag op de tweede plaats en de dames The Dutch Ladies (Henny en Donna) sloten de rij als derde. De premie (een weekend rijden in cabrio, ging naar Frankie Dettori en wijlen Lady Di en het paard Stradivarius.