Survival met de boswachter

Survival met de boswachter
Foto: landschap Noord Holland

Heb jij altijd al eens een echte hut in het bos willen bouwen? Kom dan woensdag 31 juli van 10.00 tot 12.00 uur naar Vogelenzang. In het bos van buitenplaats Leyduin leert de boswachter je welke takken je het beste kunt gebruiken en hoe je die zo neer kan zetten dat je een grote, stevige hut krijgt. En wil je dan ook weten hoe je aan eten en drinken komt in het bos? Ook dat leert de boswachter van Landschap Noord-Holland je allemaal.
Neem een analoog horloge mee, of een kompas, daarmee kan je de weg vinden in de natuur. Trek kleren aan die tegen een stootje kunnen en het survivalavontuur kan beginnen!
Vaders en moeders mogen gezellig meebouwen, maar kunnen ook lekker wat drinken in het voormalige Juffershuis, nu Gasterij Leyduin. Zin om mee te doen? Reserveer nu om zeker te zijn van een plaatsje. Reserveren: www.gaatumee.nl                                                                                        Wanneer: woensdag 31 juli 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Vertrekpunt: Gasterij Leyduin, 7 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.
Parkeerplaats Leyduin, Woestduinweg 4, 2114 BG Vogelenzang