Expositie Hoeden & Heren in de Bibliotheek

Expositie Hoeden & Heren in de Bibliotheek
┬ę RTV Seaport / PR

Kunstenares Anouk van Marsbergen-Even exposeert in de maanden juli en augustus in de Bibliotheek van IJmuiden. De entree van de Bibliotheek is al door haar hand versierd, maar nu zijn ook losse kunstwerken te bewonderen in het theater van de bibliotheek.

Deze veelzijdige dame schildert volgens eigen zeggen “alles wat los en vast zit, maar de fascinatie voor hoeden heb ik al heel lang, ik heb zelf inmiddels een aardige collectie hoeden en petten en draag ze graag. Voor het thema van deze expositie ben ik op zoek gegaan naar karakterkoppen met mooie hoofddeksels”

Met deze nieuwe expositie probeert Anouk het publiek te verleiden, te verrassen en uit te dagen. Geïnspireerd door de hoeden, mooie koppen en aangevuld met wat abstracte werken. Deze zomer te bezichtigen in het theater van de bieb tijdens openingsuren.