Meld vermoeden van drugscriminaliteit

Meld vermoeden van drugscriminaliteit
RTV Seaport / Dennis Gouda
Eind mei troffen medewerkers van de politie in een woning aan de Santpoortse Dreef een handelshoeveelheid harddrugs aan. In Velsen wordt geen productie van en illegale handel in drugs getolereerd . Deze activiteiten tasten de openbare orde en het woon- en leefklimaat ernstig aan. Burgemeester Dales sluit  vandaag (4 juli) de woning waar harddrugs zijn aangetroffen voor de duur van twee maanden. Dat betekent dat tot 4 september 2019 niemand de woning mag betreden.
“Ik vind het van groot belang dat we deze vorm van criminaliteit opsporen en aanpakken. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. We hebben daarbij de ogen en oren van onze inwoners hard nodig. Daarom roep ik alle inwoners van Velsen op  om bij de politie te melden als u signalen heeft dat in uw buurt drugs verhandeld worden of een hennepkwekerij of drugslaboratorium aanwezig zijn”, aldus burgemeester Frank Dales. 
Melden kan via de gewone nummers van de politie (0900-8844 of bij spoed 112) en via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl).