Citymarketingcafé .IJmuiden over winkelen

Citymarketingcafé .IJmuiden over winkelen
© RTV Seaport / Ed Geels

Citymarketing .IJmuiden wil bezoekers, bewoners en bedrijven met elkaar verbinden en organiseert daarom iedere maand een citymarketingcafé in het kerkje aan de Helmstraat. Daarbij staat elke keer een ander thema centraal.

 Het citymarketingcafé van maandag 8 juli  van 18.30 – 20.30 uur staat in het teken van winkelen in Velsen. Citymarketeer Friso Huizinga, winkelloods Floor Thomasse en de bestuursleden van de Stichting Citymarketing Velsen gaan met bezoekers in gesprek over kansen en bedreigingen voor het winkelaanbod in IJmuiden en de omliggende woonkernen.

Winkeliers, vastgoedeigenaren en bestuurders van winkeliersverenigingen zijn van harte uitgenodigd om mee te praten.

Deze avond vertelt René Hoogenboom, voorzitter van de BIZ (Bedrijveninvesteringszone) IJmuiden-Centrum en franchisehouder van de Subway, over de successen die de afgelopen maanden in zijn winkelgebied zijn geboekt. Ook in andere gebieden zijn plannen voor de vorming van een BIZ, waarbij samenwerken centraal staat.

Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl.