Havenfestival; Hoofdpodium

Havenfestival; Hoofdpodium
© RTV Seaport

Het Havenfestival IJmuiden vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Twee dagen lang staat de Trawlerkade volledig in het teken van kunst en cultuur, de visserij en de havens.

Visserijbedrijf Cornelis Vrolijk en Kloosterboer zijn dit jaar naamgever van het hoofdpodium aan de Trawlerkade. Dit heeft geleid tot een mooi programma met optredens van Lee Towers, Yes-R en de havenfestival All Star Band met lokale muzikanten onder leiding van Daan van Putten.

Gastoptredens zijn onder andere van Britney de Looff (TVOH), Bart Gerrits (The Local Boyzz), de dames van Stijl Achterover, Eva Been & Nikita Doornbos en Eline Schmidt. Overdag is het aanbod op het Cornelis Vrolijk Kloosterboer Hoofdpodium zeer divers: van big band tot sneak preview van het project The Wall tot dance-voorstellingen van Danceworks Velsen en Balletstudio Jolein.