VISdag voor mindervaliden

VISdag voor mindervaliden
Foto RTV Seaport/PR

Op zaterdag 15 juni organiseert Sportvisserij MidWest Nederland de jaarlijkse visdag voor mindervaliden aan het Noordzeekanaal. Bent u mindervalide en wilt u graag meedoen? Aanmelden is nog mogelijk. Ervaring met sportvissen is niet noodzakelijk, ervaren zeevissers begeleiden deze dag.

Vissen lijkt zo vanzelfsprekend voor bijna twee miljoen Nederlanders, maar voor een kleine groep sportvissers is dat absoluut niet zo. Zeker langs de kust en in het zoute water zijn er weinig voorzieningen voor mindervalide sportvissers.

De commissie zeevissen van Sportvisserij MidWest Nederland organiseert daarom jaarlijks een visdag voor mindervaliden. Iedere deelnemer maakt dan onder begeleiding van ervaren sportvissers kans op de vangst van een zeevissoort zoals bot, tong, zeebaars en wijting.

De wedstrijd duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur en vindt plaats langs het Noordzeekanaal in Velsen-Zuid.