Nieuwe .IJmuiden magazine volgende week in de bus

Nieuwe .IJmuiden magazine volgende week in de bus
© RTV Seaport /PR

Op dinsdag 4 juni valt in heel Velsen het .IJmuiden magazine weer in de bus. De nieuwe editie is volledig door lokale tekstschrijvers, fotografen en vormgevers gemaakt. Deze week overhandigde voorzitter Bas Kuntz van Stichting Citymarketing Velsen het eerste exemplaar aan wethouder Jeroen Verwoort van economische zaken en toerisme.

Als lezer maak je onder andere kennis met citymarketeer Friso Huizinga, die samen met zijn stichtingsbestuur grote plannen heeft om IJmuiden op de kaart te zetten. Ook kom je meer te weten over Noordzeevis uit IJmuiden, de Ruïne van Brederode, Techport, Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, de cruisevaart, Spaarnwoude Geeft Energie en de lokale musicalverenigingen. Het hart van het magazine wordt gevuld met de evenementenkalender van IJmuiden Rauw aan Zee, de toeristische campagne van de gemeente Velsen die door Citymarketing .IJmuiden van harte wordt ondersteund. Voor het eerst is ook de toeristische plattegrond afgedrukt in het magazine.

.IJmuiden magazine nummer 4, de eerste uitgave onder redactie van Citymarketing IJmuiden, wordt op dinsdag 4 juni in heel Velsen bezorgd. Ook ligt het magazine op koffie- en leestafels bij veel leuke hotspots in Amsterdam en Haarlem. Losse exemplaren zijn vanaf volgende week op te halen bij het VVV-agentschap op het Marktplein en bij de gemeente Velsen.

De nieuwe citymarketingorganisatie houdt zich bezig met de promotie van IJmuiden en de andere kernen in Velsen. Doelstellingen zijn het vergroten van de naamsbekendheid en het verbeteren van het imago van IJmuiden, het versterken van activiteiten, het verbinden van stakeholders en het vergroten van de trots onder de bewoners. Partijen en campagnes waar nauw mee wordt samengewerkt zijn Techport, IJmuiden Rauw aan Zee, Noordzeevis uit IJmuiden, Cruise Port IJmuiden, Spaarnwoude Geeft Energie en de grote evenementen in Velsen.

Kijk voor meer informatie over citymarketing op www.ijmuiden.nl, volg @puntijmuiden op Facebook en Twitter of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.