Alzheimer Trefpunt in Velsen

Alzheimer Trefpunt in Velsen
© Alzheimer Nederland

Maandag 20 mei om 19:30 uur is het volgende Alzheimer Trefpunt in Wijkcentrum de Hofstede, Aletta Jacobsstraat 227, Velserbroek. Het onderwerp is ‘dementie en midden in het leven staan’.

Tijdens deze bijeenkomst gaat gespreksleider Mick Flieringa in gesprek met ervaringsdeskundigen. Dat zijn onder meer mensen met dementie, mantelzorgers en professionals. Het is een ontmoeting waarbij we met elkaar ontdekken hoe je midden in het leven kunt blijven staan als de ziekte dementie je treft.

Vragen zoals ‘hoe behoud je de regie, hoe blijft het leven interessant en houden we het leuk samen’, ‘hoe haal ik zoveel mogelijk uit het leven, hoe blijf ik onderdeel uitmaken van de samenleving en wat kan ik daar aan bijdragen’ zullen de revue passeren.

Iedereen is welkom. De toegang is laagdrempelig en gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.