Alain Timmers te gast in Cultuur-uur

Alain Timmers te gast in Cultuur-uur
© RTV Seaport / PR

Donderdag 9 mei is Alain Timmers te gast in het radioprogramma Cultuur-uur. Onvermoeibaar zette hij twee versies neer van de GrootsteBandVanNederland #GBVN. Na de laatste riep hij “NooitMeer!’, de pot was leeg. Hij was op. 

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het gevoel van tevredenheid bleek hardnekkig  En zo komt het dat Alain het opbrengt er toch ‘NogEenKeer’ een vervolg op te maken. In 2020 komt dit spektakel terug.
Donderdag vertelt hij in Cultuur-uur over de impact, de opzet, wat er zoal bij komt kijken en vooral over zijn redenen om het gewoon nóg een keer te doen: De Grootste Band van Nederland 2020.

Cultuur-Uur wordt gepresenteerd door Anita Sanders en wordt tussen 14.00 en 15.00 uur uitgezonden via FM 107.8 of de website van RTV Seaport.