Seizoen Telstar eindigt in mineur

Het seizoen 2018-19 was er voor Telstar een van net-niet. Vrijdagavond werd het wat dat betreft in stijl afgeloten in het imposante Philipsstadion in Eindhoven met een 2-0 nederlaag tegen Jong PSV, waar een gelijkspel ook mogelijk was geweest.

Nadat de Witte Leeuwen hun trouwe aanhang en zichzelf vorig seizoen nog verrasten en beloonden met een halve finaleplaats in de play-offs, eindigden ze nu op een teleurstellende 15e plaats en konden ze in de periodestrijd ook geen potten breken.

De ploeg kwam daarvoor, na de grote uittocht van spelers als gevolg van het succes van vorig jaar, te laat op gang. Uiteindelijk werd een verdienstelijke inhaalrace ingezet die nog even zijn vruchten leek af te werpen, maar toch te laat en te kort bleek te zijn. Volgend seizoen dan maar weer, met hopelijk voor alles wat Telstar lief is een selectie zoals in 2017-!8.