Citymarketingcafé over (stads)promotie

Citymarketingcafé over (stads)promotie
© RTV Seaport / PR

Citymarketing .IJmuiden wil bezoekers, bewoners en bedrijven met elkaar verbinden en organiseert daarom iedere maand een citymarketingcafé in het kerkje aan de Helmstraat. Daarbij staat elke keer een ander thema centraal.

 Het citymarketingcafé op woensdag 8 mei  staat in het teken van de promotie van IJmuiden en de omliggende woonkernen. De bestuursleden van de stichting citymarketing en citymarketeer Friso Huizinga gaan graag met creatieve Velsenaren in gesprek over de vraag hoe zij de gemeente met elkaar nog beter op de kaart kunnen zetten.

Het citymarketingcafé duurt van 17.00 tot 19.00 uur en heeft een informeel karakter. Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl. De toegang is gratis.