Optredens en videoclip voor Night Soli

Optredens en videoclip voor Night Soli

Onlangs traden de Funband en het Stil Orkest, twee onderdelen van de omvangrijke muziekvereniging Soli, op in IJmuiden om het spektakelevenement de RIGO verffabriek Night of Music op 25 mei in de tennishal van Velserbroek te promoten.

Vijftien muzikanten van de Funband speelden populaire deuntjes in het Rigo Verfcentrum aan de IJmuider Straatweg 6-8. Rigo verffabriek is samen met Rabobank IJmond hoofdsponsor van the Night, waaraan 120 muzikanten, 150 koorleden en tal van bekende artiesten deelnemen. Toegangskaarten zijn ook in de bekende verfspeciaalzaak te koop.

Het Stil Orkest, het meest ludieke onderdeel van Soli, paradeerde in de Lange Nieuwstraat om promotie te maken. Het meest opvallende aan de leden van dit looporkest zijn hun outfit en het feit, dat ze geruisloos optreden.

Eerder was de slagwerkgroep van Soli al te gast in de verffabriek van Rigo aan de Dokweg om op de daar aanwezige oliedrums en verfketels een ritmisch opwarmertje te geven voor 25 mei. Rigo sponsort de Night of Music omdat kunst en cultuur kleur geven en de blik verruimen. En dat is precies het ding van de verfmakers: kleuren en blikken!

Zie de videoclip op www.soli.nl (ook voor meer informatie en kaartverkoop).