‘The Passion Velsen’ indrukwekkend

‘The Passion Velsen’ indrukwekkend
© RTV Seaport / Ron Pichel

De tuin van de Engelmunduskerk in Oud-Velsen puilde zondagavond 14 april uit bij de voorstelling van ‘The Passion Velsen’. Naar voorbeeld van de landelijke Passion werd op indrukwekkende wijze en door middel van popspongs en verbindende teksten op vier podia het verhaal over de laatste dagen van Jezus gebracht.

De uitvoering door twee vertellers, diverse solisten, een groot koor en een band was van een hoog niveau. De deelnemers waren afkomstig van diverse Velsense verenigingen en ensembles. Het koor stond onder leiding van Maarten Redeker, de band werd geleid door Bas Jongsma. De verbindende teksten waren geschreven door dominee Barbara de Groot.

De voorstelling was al dagen van tevoren ‘uitverkocht’. Hoewel de toegang gratis was, waren er vanwege veiligheidsredenen maar 600 kaarten beschikbaar. De aanwezigen kregen waar voor hun geld en waren na afloop zeer enthousiast. Zie hieronder een fotoreportage van fotograaf Ron Pichel.

[gss width=”100%” height=”100%” ids=”38677,38674,38680,38679,38678,38675,38676″]

%d bloggers liken dit: