NieuwsPunt. – 15 april 2019

NieuwsPunt. – 15 april 2019
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond gepresenteerd door Sjoerd Dekker en Netty Struijs met: Nieuws uit Velsen en de VVV Uitagenda. Met vanavond als gast Gerhard Verwoort, lid van de technische staf scheidsrechterzaken van de KNVB en coördinator van het schoolvoetbaltoernooi in Velsen dat uitgebreid aan de orde kwam.

Het eerste uur kwam Johan Zwakman namens het wijkplatform IJmuiden-Noord aan het woord over de eventuele verplaatsing van de Hema naar het winkelkcentrum Velserhof en de Dekamarkt naar de Hema. De gemeente heeft officieel de redactie van RTV Seaport laten weten dat hierover niets bekend is.
Gerard Eijberbergen stelde de uitagenda van de VVV in de regio aan de orde tijdens de aanloop naar het paasweekend.

Het tweede uur was voor politiek verslaggever Gertjan Huijbens die verslag deed van de vorige week donderdag gehouden gemeenteraadsessies en vooruit keek naar de IJmondcommissie van dinsdagavond 16 april die in het teken staat van een eventuele fusie van de IJmondgemeenten.

Uur 1:

Uur 2: