Poppodium bij ActionPlanet in Spaarnwoude

Poppodium bij ActionPlanet in Spaarnwoude

Outdoor evenementenbedrijf Action Planet in Spaarnwoude start zondag 31 maart met het organiseren van een maandelijks poppodium in de gemeente Velsen. Het bedrijf gaat ervan uit hiermee aan een behoefte te voldoen, die is ontstaan na de sluiting van het Witte Theater en het verdwijnen van onder andere het popevenement Beeckestijn Pop. De aftrap is zondag voor de band The Caddies met Tristan van der Geest en friends.

ActionPlanet is een outdoor evenementenbedrijf met een 8 hectare groot terrein in Spaarnwoude, waar men onder andere offroad kan rijden in een van de 4×4 voertuigen zoals de Hummer H1 of op een Quad.

Locatie: Laaglandersluisweg 12, 1981 LS Velsen-Zuid
Wanneer: elke laatste zondag van de maand van 14.00-18.00 uur