12,5 jarig bestaan Coverband LEFF

12,5 jarig bestaan Coverband LEFF
Foto: Peter Weijers

Café Bartje in Santpoort doet zondag 10 maart van 17.30 u tot 21.00 u dienst als podium voor de viering van het 12,5 jarig bestaan van Coverband LEFF.

De afgelopen 12,5 jaar heeft LEFF in Noord-Holland, maar ook daarbuiten de aandacht op zich gevestigd met een zeer uitgebreid repertoire. Het aantal coverbands in Nederland is groot, maar volgens drummer Frans Looij heeft LEFF volop onderscheidende elementen. De behoefte aan meer muzikale variatie brengt de band anno 2019 naar zijn huidige repertoire dat inmiddels bijna de volledige breedte van het (pop-) rock- maar ook een Nederlandstalig spectrum beslaat.

Feestgangers en andere belangstellenden zijn zondag van harte welkom om gratis het jubileumfeest mee te vieren met de bandleden van LEFF in Café Bartje, Hoofdstraat 150. 2071 EL Santpoort Noord.