Lancering wandelapp BRAK!

Lancering wandelapp BRAK!
© RTV Seap0rt / PR

Zondag 3 maart om 14:00 uur lanceert Science Center BRAK! IJmuiden de nieuwe wandelapp ‘BRAK! Natuur- en klimaatexpeditie’. Vanaf dit tijdstip kan de app gedownload worden.

 Samen met het Pieter Vermeulen Museum ontwikkelde het toekomstige wetenschapscentrum deze app voor smartphone met drie wandelingen langs het strand, de pier en rondom het Kennemermeer. Leer meer over de omgeving, de natuur en het klimaat door de vragen uit de app te beantwoorden. De routes zijn beschikbaar in verschillende niveaus en starten vanuit het kleine huisje aan het Kennemermeer 26, dat dient als tijdelijk activiteitenhonk voor BRAK!. 

Na de lancering staat een gids van de Vrienden van het Kennemermeer klaar om natuurliefhebbers mee te nemen voor de route rondom het meer waarbij de gids extra uitleg geeft over de flora en fauna in het gebied.