Samen Velserbroek van start

Samen Velserbroek van start
RTV Seaport / fotograaf: Ton van Steijn

‘Samen Velserbroek’, een nieuw sociaal wijkplatform voor én door bewoners, organiseerde op maandag 25 februari een eerste kennismakingsavond.  De opkomst was met ruim 50 bezoekers goed te noemen. Samen Velserbroek is een sociaal wijkplatform dat bestaat uit vrijwilligers die in de wijk wonen en opkomen voor meer cohesie en verbinding in de wijk. Samen Velserbroek is geen actiegroep, maar wil de onderlinge betrokkenheid binnen Velserbroek stimuleren. Ook heeft het een signaalfunctie en kunnen er zelf onderwerpen aangedragen worden bij de gemeente Velsen. Het sociaal wijkplatform Samen Velserbroek is ontstaan op initiatief van de gemeente Velsen, Dorpsvereniging en Hart voor Velserbroek. Meer informatie: www.hartvoorvelserbroek.nl