Tata Steel start proef sms-service

Tata Steel start proef sms-service
Luchtfoto van het staalconcern.

Tata Steel start vanaf volgende week de proef waarbij het een sms-bericht verstuurt in het geval van grafietuitstoot.

Inwoners van Wijk aan Zee kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.TataSteel.nl/sms-service om de berichten te ontvangen.

De proef gaat alleen om meldingen van grafiet, niet voor stof in het algemeen. Tijdens de proef wordt continu geoptimaliseerd, niet alleen om zo snel en accuraat mogelijk de kans op overlast te melden, maar ook om de omwonenden met de service zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien gewenst, kunnen ze zich ook weer eenvoudig afmelden voor de sms-service.

Tata Steel neemt de zorgen van de omgeving zeer serieus en werkt hard aan oplossingen om de fysieke overlast weg te nemen. Daarnaast wil het bedrijf de informatievoorziening naar de omgeving versnellen en verbeteren.