Rabobank sluit bankwinkel Velserbroekse Dreef

Rabobank sluit bankwinkel Velserbroekse Dreef
RTV Seaport / Ton van Steijn

Door de veranderende klantbehoeften sluit Rabobank IJmond vanaf maandag 18 maart de bankwinkel aan de Velserbroekse Dreef in Velserbroek.

‘Onze klanten regelen steeds meer bankzaken online en het aantal klanten dat een bankwinkel bezoekt neemt jaarlijks sterk af’, aldus Jerry Notenboom, directievoorzitter van Rabobank IJmond. ‘Hierdoor hebben we opnieuw gekeken naar de spreiding van onze bankwinkels in het werkgebied en besloten onze bankwinkel in Velserbroek te sluiten. Klanten kunnen hier nog tot en met vrijdag 15 maart terecht voor hun bankzaken.’

Voor vragen en hulp kan met terecht bij de (mobiele) adviseurs, die elke maandag van 14.00-15.00 uur zitting nemen in wijkcentrum de Hofstede. Voor overige bankzaken kunt u terecht bij één van de andere bankwinkels van de Rabobank of online. Kijk voor meer informatie over de bankwinkels, automaten en diensten op www.rabobank.nl/ijmond