Duo Ebano in ‘t Mosterdzaadje

Duo Ebano in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

De klarinettist Marco Danesi en de pianist Paolo Gorini, samen het Duo Ebano, werden geselecteerd voor de prestigieuze ‘Dutch Classical Talent Tour’.  Voor ze langs alle grote zalen in Nederland het podium betreden, komen ze op vrijdag 8 februari om 20.00 uur in ‘t Mosterdzaadje een concert verzorgen. Op het programma Schumann, Rota, Bernstein en Von Weber

Het Duo is ontstaan uit een jarenlange vriendschap met gemeenschappelijke interesses. Na een optreden in Milaan werd het Duo Ebano geboren. Maar Marco verhuisde naar New York, en toch, ondanks de scheiding en de afstand groeiden ze muzikaal en werkten ze aan nieuwe projecten om in 2015 weer in Amsterdam bij elkaar te komen. Ze vielen ook direct in de prijzen, zowel nationaal als internationaal.