Lezing vogelspotter in Engelmunduskerk

Lezing vogelspotter in Engelmunduskerk
Foto RTV Seaport/PR

Zondagmiddag 27 januari staan de deuren van de Engelmunduskerk in Velsen-Zuid wijd open voor de bezoekers van een bijzondere lezing door vogelspotter Arjen Dwarshuis.

Toen Arjan Dwarshuis op zijn twintigste voor het eerst van het fenomeen Big Year hoorde, het legendarische record vogels kijken, nam hij zich voor ooit wereldrecordhouder te worden. Tien jaar later begon hij zijn reis die hem een jaar lang door veertig landen en vijf continenten voerde. Een bevlogen jaar waarin hij dag in dag uit naar vogels zoekt.

Na zijn optreden in RTL-late Night en DWDD vertelt Arjan op zondagmiddag in de Engelmunduskerk over zijn liefde voor vogels, de gevaren die deze dieren bedreigen en wat je zelf kunt doen om de vogelwereld te ontdekken en te beschermen

De zaal gaat om 14.30 uur open. De lezing begint om 15.00 uur. Kosten: € 10, inclusief een drankje. Kaarten zijn te bestellen bij voorkeur via de website www.engelmunduskerkoudvelsen.nl of anders telefonisch 06-18921501.