SnowPlanet in handen van SnowWorld

SnowPlanet in handen van SnowWorld
foto RTV Seaport/PR

Vlak voor de feestdagen is SnowPlanet in Spaarnwoude overgegaan in handen van SnowWorld, de exploitant van de grootste indoor skipistes in Nederland. Per 15 januari 2019 wordt de vlag van SnoWorld gehesen bij de overdekte skipiste aan de Heuvelweg in Velsen-Zuid.

SnowWorld wil met deze uitbreiding vooral inzetten op die absolute totaalbeleving voor families met kinderen. Het indoorskiën op verse hoogkwalitatieve sneeuw blijft vanzelfsprekend de belangrijkste activiteit, maar elke bezoeker moet kunnen genieten van een compleet authentiek wintersport/resort gevoel bij SnowWorld.

“Indoorskihallen worden steeds relevanter,” weet de CEO van SnowWorld. “Door de klimaatveranderingen ligt de sneeuwgrens in de natuurlijke skigebieden steeds hoger, en dus bieden onze skipistes alternatieve belevingen. De komende maanden gaan we alles verder budgetteren en faseren en nieuwe ideeën ontwikkelen.