35ste Nieuwjaarsduik in IJmuiden

35ste Nieuwjaarsduik in IJmuiden
Foto: RTV Seaport / Dennis Gouda

Stichting strandspektakel IJmuiden met Paviljoen Noordzee en de IJRB faciliteren traditiegetrouw op 1 januari de nieuwjaarsduik. Het thema is ‘Beleef het mee, 35ste Nieuwjaarsduik in IJmuiden aan Zee’. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

Inschrijven vanaf 11.30 uur in Paviljoen Noordzee. De duik vindt plaats om 13.00 uur. Inschrijven is gratis een donatie voor de IJRB is welkom.

Bij inschrijving krijg je de Unox-muts en het traditionele herinneringsvaantje en de bonnen voor de gratis chocomel, glühwein en erwtensoep (gesponsord door Unox). Het geheel wordt na de duik opgeluisterd met gezellige muziek in de zaal.

Neem een paar oude slippers, sportschoenen of zwemschoenen en een handdoek en badjas mee. Dit voorkomt dat men koude voeten krijgt of onderkoeld raakt voor de duik. Zie ook www.strandspektakelijmuiden.nl of bel 0255-514004.
Bron De Jutter/De Hofgeest