Kerstsamenzang Santpoort op Kerstavond

Kerstsamenzang Santpoort op Kerstavond
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

De traditionele kerstsamenzang in Santpoort om de kerst in te luiden vindt ook dit jaar weer plaats op kerstavond 24 december vlak voor middernacht vanaf 23:55 uur op het Broekbergerplein in Santpoort. Een gelegenheidskoor van Zanggroep Voices met een kerstcombo van Muziekvereniging Soli verzorgen de muziek.

Vanaf november staat op het Broekbergerplein een muziektent op het Broekbergerplein waar vanuit dit jaar voor het eerst de samenzang plaatsvindt. Ter verhoging van de sfeer op het Broekbergerplein wordt u allen weer verzocht een lichtje/kaarsje mee

Uiteraard is de gl├╝hwein en warme chocolademelk weer gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld dat bestemd is voor het Aart Aarts fonds, voor de onderhoudskosten aan de muziektent.

De samenzang wordt mogelijk gemaakt door de bijdragen van Assurantiekantoor Nieuwland & Aarts in Santpoort-Zuid en Study Consultancy in Santpoort-Noord.