Nieuwe directievoorzitter Rabobank IJmond

Nieuwe directievoorzitter Rabobank IJmond
Foto RTV Seaport/PR

Op 1 januari start Jerry Notenboom als nieuwe directievoorzitter bij Rabobank IJmond. Hij volgt hiermee Jakob Klompien op, die de Rabobank-organisatie na 35 jaar gaat verlaten. Frans Baud, voorzitter Raad van Commissarissen: “Jerry past uitstekend bij het profiel van Rabobank IJmond en haar klanten.

De Raad van Commissarissen van de bank is blij dat ze een uitstekende opvolger voor Jakob Klompien hebben gevonden.” Jerry is een ervaren bankier die in de afgelopen 25 jaar zowel ervaring in het particuliere als in het zakelijke segment heeft opgedaan. Hij is zijn carrière in 1998 gestart bij Schretlen & Co en heeft diverse (directie)functies gehad binnen de Rabobank Groep. Na zijn functie als directievoorzitter bij Rabobank Regio Den Haag is Jerry verheugd deze functie nu in de IJmond te mogen vervullen. “IJmond is een uniek en zeer afwisselend werkgebied waar ik graag aan de slag ga.”
_________________________________________________________________________________