Winterbraderie in de Kuba moskee

Winterbraderie in de Kuba moskee
Foto: Flickr

De Kuba Moskee in IJmuiden organiseert op zaterdag 15 en zondag 16 december tussen 10:00 – 19:00 uur een winterbraderie in de moskee aan de Planetenweg 1. De braderie staat in het teken van lekker eten en allerlei activiteiten.

Zo is er een markt met verschillende stands op het gebied van verzorging, kleding, groente en fruit, huishoudelijke artikelen, oosterse producten, informatie-stands en nog veel meer. Verder zijn er workshops waaraan bezoekers kunnen deelnemen.

Drink gezellig een warm kopje Turkse thee of koffie, neem plaats aan een van onze tafels en geniet van authentieke heerlijke hapjes uit verschillende streken van Turkije,  die ter plekke worden bereid.

Uiteraard zijn er aantrekkelijke activiteiten voor kinderen zoals schminken en ook voor hen zijn er allerlei lekkernijen. Kortom er is genoeg te zien en te beleven.