Boek over promotie IJmuidense vis

Boek over promotie IJmuidense vis
Foto RTV Seaport/PR

Dinsdag 11 december presenteert de nieuwe Stichting Promotie Noordzeevis uit IJmuiden zich met een boek over de Noordzeevis en heerlijke recepten. De Stichting heeft zich tot doel gesteld: meer waardering van IJmuidense vis in de regio.

De afgelopen maanden hebben tientallen belanghebbenden en belangstellenden uit de IJmuidense vissector overlegd hoe in IJmuiden aangelande verse vis beter op de (menu-) kaart kan worden gezet. Het kersverse stichtingsbestuur wordt hierbij ondersteund door de gemeente Velsen en Zeehaven IJmuiden N.V.

De boekpresentatie is dinsdag 11 december bij Pluijm’s Eetbare Wereld Kookstudio aan de Halkade. Het boek bestaat uit 80 pagina’s met verhalen en lekkere recepten en mooie foto’s.

Het boek is verkrijgbaar voor 19,90 euro bij de erkende boekhandel. Bestellen kan ook via de website die ook vanaf dinsdag in de lucht is: www.noordzeevisuit-ijmuiden.nl